Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eloise van Oranje begint eigen bedrijf: ‘Ben heel excited’

Lekker bezig, Elo!

Dat Eloise van Oranje een ambitieuze royal is, weten we inmiddels. De gravin is druk bezig met haar studie aan de hotelschool, daarnaast heeft ze een carrière als influencer op social media opgebouwd en nu heeft ze ook nog haar eigen bedrijf gestart.

My Lima Lima

We kennen Eloise natuurlijk als de royal die een carrière als influencer startte, maar de laatste tijd werkt ze steeds harder om te bewijzen dat ze écht wel meer is dan een ‘gravinfluencer’. Samen met haar compagnon Thomas Latcham is ze al maanden bezig met het opzetten van My Lima Lima: een bedrijf dat geld inzamelt voor goede doelen door luxe tweedehands kleren en accessoires te verkopen.

Pre-love kleren verkopen

“Sommigen hebben het misschien al gezien, veel van jullie waarschijnlijk niet…”, begint Eloise de aankondiging op Instagram. “Maar ik deel met heel veel trots dat ik samen met Thomas een bedrijf heb opgezet. My Lima Lima heet het, en ons doel is zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen door ingezamelde en “pre-loved” kleren te verkopen.”

Businessplan

Met het opzetten van My Lima Lima bewijst Elo opnieuw dat ze het belangrijk vindt om zich in te zetten voor een betere wereld. Haar businessplan? Fashion lovers items laten doneren die én een tweede leven krijgen én geld opleveren voor goede doelen. Daaronder vallen als eerste ondersteunende doelen Kids Rights en Stichting Everyday People. Een mooi begin, al streven Elo en Thomas ernaar om zich uiteindelijk in te zetten voor nog grotere doelen die opkomen voor de gelijkheid van allerlei groepen in de samenleving.

Eloise laat weten dat ze niet kan wachten om binnenkort meer te delen over My Lima Lima. “Ik ben heel heel excited!”, schrijft de gravin. Nou Elo, wij ook! We kunnen niet wachten om straks een kijkje te nemen tussen de pre-loved items van Máxima en Amalia… Hoe leuk zou dat zijn!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @eloisevanoranje, Beau Monde | Beeld: NL Beeld