Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lifehack: zo maak jij je beauty blender binnen één minuut schoon

Een hele makkelijke manier!

De beauty blender is ontzettend populair en kan ook zeker niet ontbreken in de make-up stash van menig persoon. Het ding schoonmaken is echter een minder geliefd klusje. Gelukkig hebben wij een handig trucje waarbij je beauty blender binnen één minuut weer helemaal schoon is.

Beauty blender schoonmaken

Ben jij ook zo dol op de beauty blender? Dan is hij vast en zeker te vinden in je make-up stash. Maarre, geef eens eerlijk toe: hoe vaak maak jij 'm schoon? Veel mensen staan er helemaal niet bij stil dat hij af en toe schoongemaakt moet worden, anderen vergeten het en de meeste mensen stellen het klusjes gewoon heel graag uit. We get that! Maar toch is het belangrijk om de beauty blender schoon te houden.

De oplossing

Volgens experts moet je de beauty blender regelmatig schoonmaken met schuim. Dit blijkt alleen niet altijd effectief te zijn. Meerdere mensen op Twitter hebben daarom een oplossing bedacht waarmee je blender wél weer helemaal de oude wordt.

https://twitter.com/Bettymoo/status/978950166282633217

Het geheim

Alles wat je moet doen is de beauty blender laten weken in zeep en water. Vervolgens stop je hem in een bakje en zet je deze één minuut in de oven. Het klinkt misschien gek, maar het resultaat is verbluffend! Worth the try, als je het ons vraagt.

Bron: In Style, Grazia archief | Beeld: Adobe Stock