Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Nycole: ‘Veel mensen hadden niet verwacht dat Thirza en ik goed zijn met elkaar’

‘Ze is echt een schatje’

Love Islands Nycole zette onlangs een punt achter haar relatie met Jonna. Dit was naar aanleiding van de beelden die ze zag van Jonna en Thirza in Casa Amor. Dat haar relatie op de klippen liep door die beelden, betekent echter niet dat er bad blood is tussen haar en Thirza. Integendeel. In gesprek met Grazia vertelt Nycole dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden.

TikTok met Thirza

Nycole en Thirza kunnen het hartstikke goed met elkaar vinden. Dit werd duidelijk nadat Nycole onlangs een TikTok plaatste met Love Islands Nathalia en Thirza. “Wie had dat gedacht? When you made a new close friend because of ‘your man’,” schreef Nycole bij de video.

@nycolediassss Who would’ve thought? #loveislandnl ♬ and my man thank you to my man latto casa di remix - CasaDi

Contact Thirza

Maarre, hoe is het contact tussen de twee eigenlijk ontstaan? “We waren onlangs op dezelfde plek en dat was gewoon het moment om één-op-één een gesprek te voeren over Casa Amor, en om haar kant van het verhaal te horen”, vertelt Nycole als we met haar bellen. “Door de beelden die ik had gezien tussen haar en Jonna had ik namelijk besloten Jonna te verlaten. Na het gesprek was het voor mij nog duidelijker waarom ik nooit meer terug zou kunnen gaan naar Jonna. Ik weet nu hoe het precies is gegaan.”

De dames hadden een goed gesprek met elkaar, en er is dan ook zeker geen sprake van bad blood. “Ik denk dat heel veel mensen niet hadden verwacht dat Thirza en ik goed zouden zijn met elkaar, vanwege Jonna. Maar het klikt goed tussen ons. Ze is echt een schatje; een heel lief meisje. We zouden wel echt vriendinnen kunnen worden.” Awh!

Beeld: Love Island/RTL