Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! René Watzema is vader geworden

En het meisje heeft een prachtige naam gekregen.

Releaseparty Geuze & Gorgels Geen Controle

Beschuit met muisjes! Presentator René Watzema en zijn vriendin Noa zijn namelijk troste ouders geworden van een dochter. Op Instagram schrijft René donderdagavond dat zijn vriendin is bevallen.

Dochtertje

Heugelijk nieuws voor René en vriendin Noa. De twee hebben op 21 september eindelijk hun dochtertje in hun armen mogen sluiten. René deelt een reeks kiekjes van Noa en de kleine meid op Instagram en onthult in de caption meteen de naam van de kleine spruit. "Op 21-09-23 om 10:38 uur is onze Noré Mari Watzema geboren. Het was even niet makkelijk, maar het was het vechten meer dan waard😍. Wij houden onvoorwaardelijk van je❤️🥳🥳", aldus René. Wat een prachtige naam!

Reacties

De kersverse ouders worden in de comments overspoeld met felicitaties. "Lieve Rene, van harte gefeliciteerd dat jullie nu ouders zijn. Jullie zijn prachtig en een kind op deze wereld zetten is en blijft spannend. Veel liefs voor jou en je gezin ❤️", schrijft Soundos El Ahmadi. En: "Wat prachtig!!! Gefeliciteerd beide!!! Wat een moment om samen te delen!!! En Rene de 3de foto krijg ik gewoon tranen in mijn ogen want kan me zo goed herinneren hoe dat moment was. Onwijs trots op jullie! Heel veel plezier en geniet samen. Mama heel veel sterkte en laat Rene jullie maar lekker in de watten leggen❤️❤️❤️", schrijft voormalig Bachelorette-deelnemer Jehtro Galung. Wauw!

Zwangerschap

René en Noa deelden in maart op Instagram dat hun ‘grootste droom werkelijkheid wordt’. “Iets wat zo bijzonder is gaat gebeuren en dat deel ik met de liefde van mijn leven”, schreef de Rumag-presentator.  “Het is doodeng, spannend maar we zullen je in september ontvangen met alleen maar liefde, kleintje! Ik ben alweer maanden de gelukkigste man op aarde met Noa en heel dankbaar met de juiste mensen om mij heen”, aldus René destijds.

Bron & Beeld: Instagram @renewatzema, NL Beeld

[ont-link-tool url="HIER DE URL VAN HET ARTIKEL"]

Showbizz
  • AMSTERDAM, 07-08-2023, Strand Zuid Releaseparty met viewing van de nieuwe Videoland-serie ‘Geuze & Gorgels: Ceen Controle’. Samen met Monica en Kaj FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Rene Watzema