Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu tussen Love Islands Job en Nathalia

Oeh!

Het is alweer bijna een week geleden dat de grandioze finale van Love Island te zien was. Maarre, ook nu volgen we de Islanders nog op de voet. Ook de kandidaten die de finale helaas niet hebben gehaald, proberen hun liefdesavontuur verder voort te zetten buiten de villa. In een nieuwe Mac Date vertellen Love Islands Job en Nathalia hoe het nu met hun gaat.

Bombshells

Het is ons allemaal niet ontgaan dat niemand minder dan de knappe hunk Job zijn comeback maakte in Love Island. Hij heeft menig vrouwenhart op hol weten te slaan in de villa, maar uiteindelijk viel zijn oog op Casa Amor-bombshell Nathalia.

De knappe blondine houdt ervan als een man van zichzelf weet dat hij knap is. Daarnaast valt ze ook op blikken. “Als iemand een goeie blik heeft en ook het innerlijk klopt, smelt ik van mijn stoel af.” Deze flirt krijgt altijd wat ze wil en het lukt haar altijd wel om iemand te krijgen. Ze wordt snel verliefd maar kan ook even snel weer gaan twijfelen.

Hoe gaat het nu?

In een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Nick Eshuis stappen de twee lovebirds in de auto voor een Mac Date. Na gezellig geklets stelt Nick ein-de-lijk de vraag hoe het nu gaat tussen de twee. "Het gaat heel goed", antwoordt Nathalia. "Gaan jullie in Nederland ook alles opbouwen?", vraagt Nick. "We zijn net twee daagjes terug, dus het is eigenlijk best recent. We hebben ook gezegd dat we het in Nederland gaan doorzetten zoals we verder zijn gegaan. We zijn nu ook gewoon lekker bij elkaar en we gaan alles uitzoeken in Nederland. Op ons gemakje", reageert Job. "Op ons gemakkie. Wel lekker rustig aan, niks forceren", bevestigt Nathalia.

Love Island-avontuur

Met lieve kiekjes op Instagram blikte Job al eerder terug op zijn avontuur op Love Island. "Het avontuur op Love Island is ten einde, maar de herinneringen en het gevoel van liefde en waardering zullen voor altijd bij me blijven. Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik ben", begint Job zijn bericht. "Het is de tweede keer dat ik mocht deelnemen aan dit geweldige programma. En zeker een nieuwe ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Het was een rollercoaster van emoties en een reis vol groei, liefde en veel nieuwe vriendschappen", schrijft hij. "Nathalia en ik hebben samen het programma mogen verlaten. Op Love Island hebben wij een mooie basis gelegd, en zoals we gezegd hebben, gaan we dit verder uitzoeken in Nederland." Cute!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Love Island/RTL