Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox stelt operatie voorlopig even uit: ‘Dat durf ik niet’

'Ik wil nog niet dood'

Nadat Michella Kox terugkwam uit de jungle schoof ze aan in het programma Reality Aftertalk: Echte Meisjes in de Jungle. Daarin vertelde de realityster dat ze nog een keer onder het mes wilde. Maarre, daar komt ze nu op terug omdat ze het toch behoorlijk spannend vindt.

Buikwandcorrectie

Michella is, samen met Rowenna, te gast bij Fawry in een nieuwe aflevering van Realitea. Het drietal heeft het onder meer over borstvergrotingen, waardoor de presentator zich afvraagt of Michella nog openstaat voor een ingreep. De Echte Meisjes in de Jungle-ster heeft eerder weleens verteld dat ze een buikwandcorrectie zou willen, omdat haar buik in de loop der jaren 'een gezichtje' zou hebben gekregen. Toch komt ze daar nu op terug. "Dat durf ik niet", geeft ze toe. De realityster is namelijk bang voor complicaties.

Nog niet dood

Fawry vraagt vervolgens wat voor complicaties er zouden kunnen optreden na zo'n ingreep. "Nou ik weet niet, maar ik wil nog niet dood", aldus Michella. "Dus ik durf dat gewoon niet." De kans dat ze binnenkort onder het mes zal gaan, is dus bijzonder klein. "Ik rook, wat al heel slecht is. En dan ga je ook nog eens in jezelf laten snijden. Dat moet je niet willen", legt ze uit. Duidelijk!

Terug naar de jungle

In de aflevering vraagt Fawry ook aan Michella voor welk bedrag ze weer mee zal doen met Echte Meisjes in de Jungle. Daar hoeft de brunette niet lang over na te denken. “One million euro”, zegt ze. “Hou toch op”, grapt Farja. Toch vertelt Michella dat het wel ongeveer bij een halve ton komt. “Een halve ton?”, vraagt de presentator. “Ja zoiets, daarbij. Maar ik ben niet gevraagd”, zegt ze. Fawry vertelt dat hij wel een foto van haar op JuiceChannel voorbij zag komen. “Ja, maar JuiceChannel heeft niet altijd gelijk”, stelt ze.

Bron: Realitea, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld