Winning Wednesday: 1x ghd platinum+ styler + heat protection t.w.v. €323

Het is weer woensdag en dat betekent natuurlijk dat we weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je hebben. Dit keer mogen we 1x de ghd platinum+ styler + heat protection spray t.w.v. €323 weggeven!

ghd

Zoals we inmiddels weten heeft ghd een paar pareltjes van styling items in het assortiment. ghd – wat staat voor good hair day – heeft diverse tools om je te helpen om je haar perfect in model te brengen. Van föhns tot stijltangen en van borstels tot heat protection sprays. Een van de items waar we momenteel een oogje op hebben is de ghd platinum+ styler.

Platinum+ styler

De platinum+ styler is een extra bijzondere styler. Deze smart styler bevat een ultra-zone® technologie, waardoor-ie de behoefte van jouw haar voorspelt. Met andere woorden: de technologie herkent de hoeveelheid haar en past zich aan op jouw stylingsnelheid. Impressive!

De warmte wordt bovendien effectief gecontroleerd, zodat jij de beste resultaten behaalt met sterker haar, meer glans en een goede kleurbescherming. Enne, voor iedereen die altijd drie keer moet checken of de stijltang wel uit is: de styler schakelt zich automatisch uit na 30 minuten inactiviteit.

ghd
€299

Win, win, win

Wil jij kans maken op deze prachtige platinum+ styler van ghd? Wij mogen 1x de styler (t.w.v. €299) + heat protect spray (t.w.v. €24) weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 26 september 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws