Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum start het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam

Het aftellen kan beginnen!

Het aftellen kan beginnen! Videoland heeft vandaag de startdatum van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam bekendgemaakt. Enne, we hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten, want volgende maand verschijnt het nieuwe seizoen al op de buis.

Tweede seizoen

Vorig week deelde Djamila Celina al op Instagram dat de opnames van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zijn afgerond. Het eerste seizoen zat bomvol drama – we love that! – en dat kunnen we dit jaar natuurlijk ook weer verwachten. In een nieuwe reeks afleveringen zien we, naast Djamila, Cherry-Ann Person, Hella Huizinga, Maria Tailor, Kimmylien Nguyen en Susanna Klibansky weer terug. Sheila Bergeik gaan we dit seizoen niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakt: niemand minder dan Tamara Elbaz!

Humor, drama en verrassende wendingen

"We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft nog meer humor, drama en verrassende wendingen", verklapt Videoland over het tweede seizoen. "We beginnen de eerste aflevering goed, want de kou tussen Maria en Cherry-Ann is nog niet uit de lucht na de geruchtmakende reünie van vorig seizoen. En ook de nieuwe housewife Tamara zorgt direct voor opschudding." Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam gaat op 26 oktober van start!

De nodige ophef

“Het wordt heel dramatisch, maar heel dramatisch”, verklapte Djamila onlangs al in gesprek met Grazia over het tweede seizoen van TRHOAMS. En de komst van Tamara? Die brengt ook volgens haar het nodige teweeg. “We hebben natuurlijk een nieuwe housewife, dat is algemeen bekend, en die zorgt ook wel voor de nodige ophef”, deelt ze. “Maar ik vind dat wel grappig”, vervolgt Djamila. “Zoals ik altijd zeg: het boeit me niet. Dus ik vind het wel leuk om het gewoon lekker aan te horen en luchtig mee om te gaan”, legt ze uit. “Maar ze doen wel hun best dit jaar, om me goed uit de tent te lokken.” We can't wait! 

Seizoen twee van The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 26 oktober wekelijks te streamen bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs