Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op de wishlist: déze winteritems van Primark wil je hebben

Primark heeft een speciale collectie met Rita Ora gelanceerd.

De herfst en winter komen steeds dichterbij. Is jouw kledingkast nog niet helemaal ready voor de winter? No worries. Primark heeft namelijk een gloednieuwe collectie gelanceerd in samenwerking met Rita Ora, met daarin alles wat je nodig hebt.

Rita Ora x Primark

Primark heeft de handen ineengeslagen met superster en stijlicoon Rita Ora. Samen lanceren ze een nieuwe kledingcollectie. Dankzij deze bijzondere samenwerking kunnen je de beroemde stijl van Rita Ora voortaan betaalbaar scoren. We like! Rita Ora x Primark is een veelzijdige nieuwe modelijn. Alle kledingstukken zijn zo ontworpen dat ze niet meer weg te denken zijn uit je garderobe en je seizoen na seizoen kunt dragen en combineren – een thema dat gedurende de hele samenwerking terugkomt.

Primark Rita Ora

Beeld: Primark 

Van dag tot nacht

De collectie is in nauwe samenwerking ontworpen door Primark en Rita, samen met de opkomende Londense ontwerpster Jawara Alleyne en gestyled door Rita's styliste Pippa Atkinson. De collectie bestaat uit knitwear, denim, tailoring, casual kleding, buitenkleding, accessoires en schoenen. Het thema is 'van dag tot nacht', dat veel van Rita's favoriete looks weerspiegelt. Zo bevat de collectie alledaagse essentials tot opvallende avond looks. Casual artikelen, waaronder hoodies en t-shirts, zijn ook voorzien van symbolen die persoonlijk zijn voor Rita, met verwijzingen naar haar onlangs uitgebrachte album You & I.

Bekijk hieronder een greep uit de collectie:

Primark Rita Ora Primark bralette Primark primark Primark primark Rita ora Rita ora tas Rita Ora Hak Jas muts jeans laars

Trip down memory lane

"Ik vind het al mijn hele leven belangrijk om er stijlvol uit te zien", vertelt Rita Ora over de samenwerking. "Toen ik jonger was, kon ik dan ook niet zonder Primark. Met alle mooie kledingstukken die ik vond, wist ik altijd wel een mogelijkheid te vinden om mijn kledingbudget op te rekken. Dankzij Primark heb ik al op jonge leeftijd geleerd om creatief te zijn op het gebied van kleding, en met mode te durven spelen. Het creëren van deze collectie met Primark was voor mij een trip down memory lane en ik kan niet wachten tot iedereen het resultaat gaat zien!"

De Rita Ora x Primark collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle winkels van Primark.

Bron en beeld: Primark