Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Spannend: dit zijn de eerste beelden van De Verraders Halloween

Het belooft weer een bloedstollend spannend seizoen te worden!

Het aftellen is begonnen! Binnenkort kunnen we weer genieten van list en bedrog in een gloednieuw seizoen van De Verraders Halloween. Vorige week maakten we bekend welke BN'ers dit seizoen in het programma te zien zijn, en nu heeft Videoland ook de eerste beelden gedeeld. Enne, die zijn weer veelbelovend!

De Verraders Halloween

"Gaat jouw hart al sneller kloppen? Dít staat je te wachten in De Verraders Halloween 🎃", schrijft Videoland op Instagram bij de eerste beelden van dit nieuwe seizoen. "Ik voel m'n hartslag echt hier: boem, boem boem", horen we een van de deelnemers zeggen tijdens het moment waarop de verraders aangewezen worden. "Voel je mijn hand, dan ben je een verrader", vertelt presentator Frank Evenblij.

Eerste moord

Zodra de verraders bekend zijn, mogen ze elkaar ontmoeten en kunnen ze beginnen. "Vannacht moet er meteen een getrouwe vermoord worden", deelt Frank mee. Enne, uit de eerste beelden blijkt dat de gloednieuwe verraders daar geen enkel probleem mee hebben. "Bloed aan mijn handen, dat voelt heel goed."

Ook zien we dat Katja Schuurman tijdens een van de ronde tafel-momenten in tranen is. "Ik vind het toch best wel eventjes heel intens", zegt ze. Eén ding is zeker: wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen op de buis verschijnt!

Deelnemers

Ook dit seizoen van De Verraders Halloween staat er weer een groep BN'ers klaar die het avontuur aangaan. Zo gaan we onder meer Monica Geuze en Katja Schuurman zien. Andere namen zijn: Fajah Lourens, Guido Weijers, Jay-Jay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Koreman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens.

De Verraders Halloween is vanaf 30 september te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk