Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze nagellaktrends gaan we in de herfst veel zien

Een nieuw seizoen, een nieuwe beauty-look!

We kunnen nu nog genieten van een heerlijke nazomer, maar de herfst staat alweer voor de deur. En bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends. Zo ook op nagellakgebied. We hebben de nagellaktrends van de herfst voor je op een rijtje gezet.

Nieuw seizoen, nieuwe beauty-look

Het begin van het herfstseizoen betekent niet alleen dat het tijd is voor dikke breisels en hoge laarzen: het is ook een kans om nieuwe beauty-looks uit te proberen. Onze nagelbedden zullen gesierd worden met de mooiste keuren, innovatieve technieken en grafische ontwerpen. De nieuwe nagellaktrends stelen de show van de herfst van 2023.

1. Roestige mauve tinten

De roestige mauve tinten vormen deze herfst een prachtige overgang van de zomerse nude kleuren naar de neutrale warme, herfsttinten. Kies een mooie, roestkleurige nagellak uit en voorzie je nagels van dit fijne kleurtje. Met deze kleur ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Easy does it!

2. Blauwgroene tinten

Een onverwacht kleuraccent dat perfect past bij de herfstkleurenpallet van 2023 is de blauwgroene tint. De basis voor een prachtige herfstlook zijn donkere kleuren met een airbrush-effect. Het gebruik van een lichtere kleur in het midden zorgt voor een indrukwekkend effect. Wauw!

3. Chocoladebruin

Lak jij je nagels liever in één kleur? No worries! Chocoladebruin is weer helemaal on trend dit najaar. Maar ook de klassieke French manicure blijft ieder seizoen populair. Met een strakke, matte basis en een glanzende donkerbruine tip ben je helemaal ready voor de herfst!

4. Gouden en zilveren accenten

Gebruik deze herfst gouden of zilveren accenten om je nagels nog meer te laten shinen. Met behulp van metalen stickers, strass-steentjes, chroompoeders of folies kun je een goud of zilver element toevoegen aan de nail art van je nagels. Deze kleuren passen perfect bij het herfstseizoen.

5. Glas-in-lood nagels

Een uniek ontwerp voor dit najaar is het glas-in-lood effect. Om het mozaïek-lookje te creëren teken je eerst een gewenst kunstwerkje op je nagels om deze vervolgens in te kleuren met je favoriete kleur nagellak. Het geeft een speels en kleurrijke look. Hoe leuk!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @nailedbytav

6. Chroom kleur met 3D-effect

3D-futuristische nagels met een chrome detail worden helemaal hot and happening deze herfst. De kans is groot dat je hiervoor naar een professionele nagelstyliste moet, maar wellicht kun je het – als nagelliefhebber – zelf ook nabootsen. Van kronkels en lijnen tot stippen: de 3D-vormen kunnen van alles zijn. Creëer een gewenst patroon op je nagel, laat het vervolgens uitharden en breng tot slot chroompoeder aan.

7. Gothcore

Een absolute trend dit najaar zijn bordeaux-tinten met een fabulous effect. Breng eerst een matte lak aan, wacht heel even tot het een beetje is opgedroogd en teken daarna nail art op je nagels. Voorzie tot slot je nagels van een glanzende top coat voor een schitterend resultaat!

8. Vierkante nagelvorm

Dit najaar kunnen we een vierkante nagelvorm verwachten, stelt Elizabeth Garcia, de wereldberoemde nagelkunstenares van onder andere Emma Roberts, Nicki Minaj en Kali Uchis. Ook middellange kistvormige nagels zullen deze herfst hun intrede maken.

Bron: Coveteur | Beeld: NL Beeld