Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It’s a wrap! Opnames The Real Housewives of Amsterdam Seizoen 2 afgerond

Drama incoming!

We kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Enne, dat komt steeds dichterbij! De opnames van het tweede seizoen zijn inmiddels namelijk afgerond, zo laat Djamila Celina weten op Instagram.

Opnames afgerond

"It's a wrap season 2 baby", schrijft Djamila in haar Instagram Stories. Daarbij deelt ze een foto van een fles champagne die ze van de productie heeft gekregen. Op het kaartje dat eraan hangt kunnen we bovendien iets leuks lezen. "Dankjewel voor dit fantastische seizoen! Zien je bij de reünie", staat erop. Dat betekent dus dat ook dit seizoen wordt afgesloten met een reünie-aflevering. Enne, die wordt ongetwijfeld weer enorm juicy!

Housewives Djamila Housewives

Beeld: Instagram @djamilacelina 

Seizoen twee

We kijken enorm uit naar het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Het eerste seizoen zat namelijk bomvol drama – we love that! – en dat kunnen we dit jaar natuurlijk ook weer verwachten. In een nieuwe reeks afleveringen zien we, naast Djamila, Cherry-Ann Person, Hella Huizinga, Maria Tailor, Kimmylien Nguyen en Susanna Klibansky weer terug. Sheila Bergeik gaan we dit seizoen niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakt. Dat is niemand minder dan Tamara Elbaz: succesvol ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker. Hoe leuk!

Heel dramatisch

“Het wordt heel dramatisch, maar heel dramatisch”, verklapte Djamila onlangs al in gesprek met Grazia over het tweede seizoen van The Real Housewives. En de komst van Tamara? Die brengt ook het nodige teweeg. “We hebben natuurlijk een nieuwe housewife, dat is algemeen bekend, en die zorgt ook wel voor de nodige ophef”, deelt ze. “Maar ik vind dat wel grappig”, vervolgt Djamila. “Zoals ik altijd zeg: het boeit me niet. Dus ik vind het wel leuk om het gewoon lekker aan te horen en luchtig mee om te gaan”, legt ze uit. “Maar ze doen wel hun best dit jaar, om me goed uit de tent te lokken.” Oeh!

Helaas is de exacte releasedatum van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam nog niet bekend, maar we kunnen dit najaar nieuwe afleveringen verwachten. We can’t wait! 

Bron: Instagram @djamilacelina, Grazia archief | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs