Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Lidl verkoopt vanaf vandaag crème brûlée-croissant

Wil je proberen!

Lidl doet het weer! De supermarktketen komt regelmatig met pareltjes voor de snack-trek maar ook met betaalbare huis-, tuin- en keukenaccessoires. En vandaag weet Lidl ons weer te verrassen, want de crème brûlée-croissant ligt vanaf vandaag in de schappen! Hmmm...

Croissant met crème brûlée

Wat is er lekkerder dan een stel heerlijke zoete snacks? En dan natuurlijk snacks die je zo kant-en-klaar van de warme bakker kunt halen. Goed nieuws voor deze liefhebbers, want je kunt vanaf vandaag een croissant met crème brûlée-vulling kopen bij de Lidl.

Het water loopt ons al in de mond: een vers afgebakken roombotercroissant met een vulling van crème brûlée. Het favoriete dessert van veel mensen in een Franse croissant – en dat voor maar 0,59 cent. Je kunt de croissant alleen kopen in de winkel en niet online bestellen. Daar gingen we al vanuit, want een croissant door de brievenbus lijkt ons niet zo'n goed idee.

Lidl

Keer op keer verkoopt Lidl de leukste spullen. De supermarktketen staat bekend om lookalikes én betaalbare producten. Zo verkocht de supermarkt al eens een churrosmaker voor churros liefhebbers, een mini frituurpan voor snack-experts en ook een tas met een geheim wijnvakje stal het hart van menig mens. En nu ligt er dus een heerlijke crème brûlée-croissant bij de warme bakker van de Lidl. Geloof ons maar als we zeggen dat ze letterlijk en figuurlijk als warme broodjes over de toonbank zullen vliegen.

Eetsmakelijk! Enne, dat wordt rennen!

Bron: Lidl | Beeld: Adobe Stock