Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Drama incoming! Videoland deelt trailer van nieuw seizoen MAFS: Match or Mistake

'Eigenlijk is het zo erg dat ik niet met jou in één ruimte wil zijn'

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake staat op het punt van beginnen. Vorige week konden we al kennis maken met de deelnemers die het avontuur aangaan, en nu heeft Videoland ook de volledige trailer gedeeld. Enne, dit belooft weer een hoop drama!

Match or mistake

In dit gloednieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake wagen single mannen en vrouwen opnieuw een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Hierbij speelt de groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol. De koppels kunnen tijdens speciale stay or leave-ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten, of dat de liefde er voor hen toch niet in zit.

Oude bekenden

Videoland heeft vandaag de volledige trailer van het nieuwe seizoen gedeeld. En we moeten zeggen: het is weer veelbelovend! "Als klein meisje had ik natuurlijk niet verwacht dat ik met iemand ging trouwen die ik nog niet ken. Maar ja. Soms moet je een beetje ballen tonen", horen we een van de vrouwelijke deelnemers zeggen. "Ik hoop gewoon dat het liefde op het eerste gezicht gaat zijn", zegt een ander.

Ook krijgen we al een sneak peek van de eerste ontmoetingen tussen de koppels. "Echt wel een wow-moment", beschrijft een kandidaat. Ook zullen er twee oude bekenden aan het altaar verschijnen. "Ja, wij kennen elkaar dus", lacht een deelnemer. Oeh!

Drama incoming

En het lijkt erop dat het niet alleen een seizoen vol potentiële liefdes wordt, maar dat we ook een heleboel drama kunnen verwachten. "Is er iemand uit de groep die een oogje heeft op iemand anders?" wordt er tijdens een groepsgesprek gevraagd. "Ikke", reageert een van de mannen, die daar verder niet veel over kwijt wil. "Nee. Hou ik even liever voor me." "Voor mijn gevoel was het zo, dat jij een beetje zat te stoken" en "Eigenlijk is het zo erg dat ik niet met jou in één ruimte wil zijn", horen we de koppels verder zeggen in de trailer. OMG! Welk koppel zal deze rollercoaster overleven en de ware liefde vinden? We can't wait! 

Married At First Sight: Match or Mistake is vanaf 19 september iedere dinsdag en woensdag te streamen bij Videoland. De eerste uitzenddag zijn er twee afleveringen te zien.

Bron en beeld: Videoland