Musthave alert: Chanel lanceert nieuwe satijnachtige lipsticks

Voor op de wishlist!

Chanel heeft weer een nieuwe musthave gelanceerd. Maak kennis met 31 LE ROUGE, een twaalfdelige lipstick collectie die geïnspireerd is op Chanels legendarische adres 31 rue Cambon.

31 LE ROUGE

De 31 LE ROUGE-collectie is geïnspireerd door Chanels legendarische adres 31 rue Cambon in Parijs, waar Coco Chanel vroeger woonde. Het huis staat bekend om onder meer de trap, waar allemaal spiegels omheen zijn geplaatst. Dit element komt dan ook terug in de huls van de lipstick. De huls is namelijk geïnspireerd op de spiegels van de Art Deco trap van 31 rue Cambon. De huls is een combinatie van doorzichtig, helder glas en metaal. De metallic zorgt voor een prachtige weerspiegeling, waardoor de huls een echte eyecatcher is. Ook kun je door de koker alvast een peak krijgen van de kleur die erin zit.

12 kleuren

De 31 LE ROUGE-collectie bestaat uit twaalf prachtige kleuren. Alle tinten zijn geïnspireerd op belangrijke dingen in het leven van Gabrielle Chanel, zoals haar creaties, ateliers en appartement.

De kleuren zijn stuk voor stuk zijdezacht en hebben een satijnachtige feel, ze zijn subtiel geparfumeerd én de lipsticks zijn ook nog eens langhoudend. Bekijk de prachtige kleuren hieronder:

Verzorging

De 31 LE ROUGE-lipsticks geven je lippen niet alleen een prachtige kleur, maar voorzien je lippen ook van fijne verzorging. Zo bevat de lipstick onder meer maracuja olie, een actief ingrediënt dat de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine in de huid stimuleert.

De formule van de lipstick is hydraterend, beschermend, verstevigend én zorgt ervoor dat je lipstick minstens acht uur blijft zitten. Wat wil je nog meer?

Bron en beeld: Chanel

Laatste nieuws