Love Island Matthy over breuk met Kelly: ‘Ik heb lange tijd het gevoel gehad dat zij de ware was’

Matthy vertelt openhartig over de break-up met Kelly.

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Love Island is nog maar net begonnen en maakt nu alweer de tongen los, maar dat betekent niet dat we de Islanders uit het vorige seizoen zijn vergeten. Zo groeiden Matthy van Empel en Kelly van der Minne vorig jaar al snel uit tot een van de populairste koppels. Helaas liep hun relatie na de show op de klippen. Matthy vertelt nu aan Love Reality over de breuk.

Verschillende karakters

“Kelly en ik hebben het heel fijn gehad en ik heb zeker een lange tijd het gevoel gehad dat zij de ware voor mij was, alleen soms lopen dingen net wat anders”, deelt de dj.

“Kelly is bij mij komen wonen na een half jaar, en dat ging juist een hele tijd erg goed. We merkten op een gegeven moment echter dat we in veel dingen een andere denkwijze hebben en qua karakter te veel verschillend zijn, dan besluit je samen om er toch mee te stoppen.”

Zwaar

Matthy geeft toe dat de breuk hem niet in de koude kleren ging zitten. “Ondanks dat we de beslissing samen hebben gemaakt, had ik het er toch aardig zwaar mee een tijdje, terwijl ik normaal gezien dingen makkelijk vergeet. Dat zegt ook genoeg tuurlijk!”

De dj vervolgt dat hij geen contact heeft gehouden met Kelly, maar dat er zeker geen sprake is van kwaad bloed. “We hebben geen contact meer, maar ik gun haar het beste verder. We hebben een leuke tijd gehad en samen toch zo’n programma en de nasleep ervan meegemaakt. Dat schept toch een speciale band.”

Matthy vervolgt dat er geen nieuwe liefde in beeld is, maar dat hij zich verder prima vermaakt.

Breuk

In februari maakten Matthy en Kelly bekend dat ze uit elkaar zijn. Dit liet Kelly weten via haar Instagram Stories.

“Bedankt voor al jullie liefde en support de afgelopen maanden. Wij vinden het beiden erg jammer en zijn erg verdrietig.”

Kelly en Matty waren samen sinds seizoen één van Love Island. Na met verschillende meisjes samen te zijn geweest in de villa, leek Matty eindelijk zijn grote liefde gevonden te hebben toen Kelly haar intrede maakte.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook