Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: McDonald's breidt assortiment uit met deze lekkere snacks

Yummie!

Stanislawice, Poland - December 29, 2020: McDonald's service the

McDonald's komt regelmatig met nieuwe snacks waarvan het water je in de mond loopt. Deze maand heeft de fastfoodketen weer een paar nieuwe dingen aan hun menu toegevoegd en daar worden vooral de vegans onder ons heel blij van! Zelfs de oerhollandse McKroket is er nu namelijk in een vega-variant!

Vier nieuwe producten

Vanaf dinsdag 5 september heeft de McDonald's het Meatless-assortiment uitgebreid met vier nieuwe producten. De Veggie Chicken Honey Mustard Salad, McPlant Steakhouse, Veggie Nuggets én de Meatless McKroket zijn nu verkrijgbaar bij de fastfoodketen. McDonald's biedt de gasten nog meer variatie aan op de menukaart door het introduceren van deze vier nieuwe producten. De Veggie Nuggets en de Veggie Chicken Honey Mustard Salad zijn twee nieuwe toevoegingen aan het menu. De McPlant Steakhouse is – naast de reguliere McPlant – tijdelijk verkrijgbaar en de McKroket wordt voor een bepaalde tijd vervangen voor een Meatless McKroket.

Nét zo lekker

De Impact Director bij McDonald's Nederland, Dolly van den Akker, is enthousiast over de uitbreiding van het assortiment aan Meatless producten: "Bij McDonald's zijn we constant bezig met de ontwikkeling van het menu. We luisteren naar de wensen van onze gasten en nemen graag het voortouw binnen onze sector. Dit doen we door het aanbieden van verantwoorde keuzes, zoals fruit en groente in de Happy Meal, maar ook door het aanbrengen van meer variatie in het menu-aanbod. We weten echter dat onze gasten vaak vaste voorkeuren hebben. Met deze campagne en nieuwe introducties willen we hen uitdagen tóch eens een keer voor die onbekende, Meatless optie te gaan. Die écht net zo lekker is."

Jackfruit

Een tijdelijke vervanging dus voor de vertrouwde McKroket, máár de verrukkelijke smaak zal hetzelfde blijven. Er is veel verbeterd en veranderd in de receptuur van de Meatless McKroket. De belangrijkste verandering in het heerlijke broodje is het gebruik van jackfruit in plaats van vegetarisch draadjesvlees. Tijd om het nieuwe broodje kroket te proberen, wij zijn benieuwd!

Bron: Kookfans | Beeld: Adobe Stock, McDonald's

Lifestyle
  • Stanislawice, Poland - December 29, 2020: McDonald's service the Drive Thru due to coronavirus. McDonald's is the world's largest chain of hamburger. Restaurant worker serves food through the window with gloves.