Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bloeit er toch wat op tussen Love Islands Vanity en Thymo: ‘We gaan binnenkort wat drinken’ 

"Ik heb aangegeven dat ik niet de juiste keuze heb gemaakt", aldus Vanity.

Love Island-kijkers zagen eerder hoe Vanity haarkoppelpartner Thymo inruilde voor Zoran. Inmiddels hebben alle drie de Islanders de villa al moeten verlaten, maar er is een kleine plottwist. Vanity en Thymo hebben namelijk weer contact!

Weer contact met Thymo

Enkele dagen geleden hield het Love Island-avontuur voor Vanity op. En daarbij brak voor haar ook een kleine evaluatieperiode aan. "Ik begon na te denken of ik wel de juiste keuzes had gemaakt, of ik Zoran wel had moeten kiezen in plaats van Thymo", vertelt ze in gesprek met Grazia. Haar conclusie? Het was niet de juiste beslissing. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot Vanity weer contact op te nemen met Thymo.

"Ik stuurde hem een berichtje om hem te laten weten dat ik ook uit het programma lag", vervolgt Vanity. "Hij was erg verbaasd. Hij had verwacht dat ik langer in de villa zou blijven. We hadden meteen een heel leuk gesprek."

Verkeerde keuze

Tijdens haar appcontact met Thymo liet Vanity ook vallen dat ze achteraf niet voor Zoran had moeten kiezen. "Ik heb aangegeven dat ik toen niet de juiste keuze heb gemaakt. Je zit daar natuurlijk 24/7 met elkaar en je kijkt dan naar iemands karakter. In de villa was Thymo heel stil, maar hij komt nu over als een totaal ander persoon. Hij is open, helemaal opgebloeid. Maar daar, in de villa, kijken duizenden mensen natuurlijk naar jou. Zonder camera's is zoiets heel anders, dus ik denk dat het aan de setting lag."

"Thymo en ik hebben inmiddels ook met elkaar gebeld en dat was meteen heel leuk, we komen goed met elkaar overeen. Binnenkort moet ik in Amsterdam zijn en dan gaan we waarschijnlijk samen wat drinken."

Vriendschappelijk

Of er nog een romance kan opbloeien tussen de twee, dat weet Vanity niet. "Ik kan dat nog niet zeggen. Momenteel praten we puur vriendschappelijk, maar natuurlijk is niets onmogelijk. We hebben nog niet zo lang contact met elkaar, maar we hebben op dit moment een mooie vriendschap en dat is ook heel erg leuk."

Beeld: Love Island/RTL 

Showbizz
  • Thymo en Vanity