Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan is vandaag je geluksdag!

Today is your lucky day!

Sex Education Season 3

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan heb je vandaag extra geluk. Vandaag, maandag 4 september, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Stier: 21 april - 20 mei

Begin september gaat planeet Jupiter retrograde lopen in je teken en dat merk je meteen aan je motivatie en energielevel. Dat wordt een tijdje minder krachtig. Blijf jezelf dan niet pushen, luister naar de signalen van je lichaam en neem meer tijd voor jezelf. Dit is wel een uitstekende tijd om na te denken en plannen te maken voor de komende maanden. Onderzoek wat je werkelijk wilt doen en bereiken. Creëer een nieuwe visie.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Netflix