Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Corina over welke deelnemer ze wel leuk vindt

Aha!

In B&B Vol Liefde hoopte Corina dat er iets tussen haar en Walter kon ontstaan, en dus vertrok ze naar Frankrijk om hem beter te leren kennen. Helaas bloeide er niks op tussen de twee. Maarre, is er misschien een andere B&B-houder of deelnemer die Corina wel ziet zitten?

Leerzaam

B&B Vol Liefde zit er helaas op. Voor Debbie en Paul, en Joy en Dani eindigde hun avontuur in een mooie relatie. Maar de meesten hielden er jammer genoeg geen liefde aan over. Wel vonden de meeste mensen hun deelname aan B&B Vol Liefde een mooie ervaring. Zo vertelt Corina aan Algemeen Dagblad dat ze veel aan haar deelname heeft gehad.

"Sowieso heb ik enorm veel geleerd", stelt ze. "Ik ben erachter gekomen dat ik sterker ben dan ik dacht. Ik wilde al jaren een lange reis maken met mijn busje, dat heb ik nu gedaan. Ik kan je vertellen: dat is best een uitdaging als je 49 bent", deelt Corina lachend.

Leuke man

Meedoen aan B&B Vol Liefde is niet niks. Voor een paar jonge deelnemers heeft Corina dan ook veel respect. "Ik heb dan ook enorm veel bewondering voor jonge meiden als Suus en Babette, die dat gewoon doen. Van hen ben ik echt fan."

Ook lijkt het erop dat ze van nog iemand fan is. "En van Ed van Marian! Een heel leuke man is dat, die had iets jonger moeten zijn!"

Liefdesverzoeken

Sinds haar deelname aan B&B Vol Liefde heeft Corina geen gebrek aan aandacht. "Ik krijg nu ook veel berichtjes van mannen, maar die hebben niet altijd door dat ze mijn type totaal niet zijn."

"Ik zit niet te wachten op onenightstands of mannen met kleine kinderen. In die levensfase zit ik echt niet meer. Ik ben oma van een kleindochter van zeven! Ik wil meer vrijheid."

Bron: Algemeen Dagblad, Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde