Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emma Heesters over juicekanalen: 'Lekker laten gaan'

'O ja, het is weer zover, denk ik dan'

Emma Heesters siert de cover van Grazia's Fashion Issue. In de nieuwste Grazia vertelt Emma meer over haar liefde voor mode, carrière, dromen en hoe ze omgaat met juicekanalen.

Fashion Issue

Emma Heesters schittert op de cover van Grazia's Fashion Issue. De zangeres staat namelijk niet alleen bekend om haar prachtige stem, maar ook om haar stijl. "Ik heb mode van kleins af aan erg leuk gevonden", deelt ze met Grazia. Ze kan zich dan ook nog goed herinneren wanneer ze voor het eerst een designer item kocht. "Ik weet nog goed dat Pa Olvidarte een hit was en ik merkte dat ik voor het eerst geld overhield, want ik had natuurlijk nog dezelfde uitgaven als voorheen. Toen dacht ik: het is tijd voor mijn eerste Chanel-tas."

"Ik ben naar de winkel in Antwerpen gegaan en heb een zwarte lambskin flapbag met parels aan de bovenkant gekocht. Ik vond het wel spannend om zo'n groot bedrag te pinnen. Maar ik ben nog steeds heel blij met de tas, het is echt een klassieker. Hij heeft ook een soort sentimentele waarde, dus ik zal 'm nooit wegdoen."

Bekendheid

Emma heeft inmiddels diverse hits gescoord, waardoor haar bekendheid enorm is gegroeid. Is haar leven daardoor veel veranderd? "Het is wel veranderd, maar ik heb er niet echt last van. Mensen komen op straat of bij optredens naar me toe voor een foto, en dat is alleen maar leuk. Ik maak geen heel heftige dingen mee, ik denk dat Nederlanders daar te nuchter voor zijn."

Wel is Emma door haar bekendheid weleens voorbijgekomen op de juicekanalen. Hoe dealt ze daarmee? "Ik denk daarbij: lekker laten gaan! Ik volg ze zelf niet, maar soms sturen mensen die me volgen er berichtjes over of krijg ik opeens een soort van bombardement aan comments onder een foto. O ja, het is weer zover, denk ik dan. De mensen dichtbij me kennen me goed en zijn op de hoogte van de dingen die ze moeten weten, dus zij vragen er nooit naar als er weer eens iets wordt gepost."

Benieuwd naar het hele interview met Emma Heesters? Je leest ’t in de nieuwste Grazia. Nu verkrijgbaar! 

Interview: Jill Waas | Fotografie: Hein Gijsbers | Styling: Valérie Ntantu | Haar en make-up: Resy Ramaekers voor Kevin Murphy @ Joyce Walian Agency | Assistent styling: Jara Masbaitoeboen