Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Thymo over DM's: 'Krijg veel date-verzoeken'

Enne, wat doet de Islander eigenlijk met deze berichten?

Hij vond de liefde helaas niet tijdens zijn deelname aan Love Island, maar nu hij weer terug is in Nederland heeft Thymo geen gebrek aan aandacht. Aan Grazia vertelt de Islander dat hij veel leuke berichten ontvangt. Enne, daar zitten ook date-verzoeken bij.

DM's

Thymo zit dan niet meer in de villa, maar hij kan zeker nog wel berichtjes verwachten. Aan Grazia vertelt hij dat hij honderden berichten heeft ontvangen van kijkers. "Het is niet normaal hoeveel berichten ik krijg", deelt Thymo enthousiast aan de telefoon. "Ik heb honderden, misschien wel duizend berichten gekregen van kijkers. Er staan zulke lieve dingen in. Mensen zeggen dat ze het zo jammer vinden dat ik eruit ben of delen dat ze me een sympathieke jongen vinden. Ze waren echt team Thymo", gaat hij verder.

De Islander vindt het heel bijzonder dat hij zoveel berichten heeft ontvangen, en doet dan ook zijn best om ze allemaal te beantwoorden. "Ik ben er wel aan begonnen om mensen te bedanken. Ik waardeer het gewoon heel erg dat mensen die ik niet ken de moeite nemen om mij een bericht te sturen. Op al die lieve berichten kan ik gewoon niet niet reageren."

[ont-link-tool url="https://grazia.nl/artikel/552180/love-islands-thymo-over-herkoppeling-ik-vermoedde-al-dat-ik-naar-huis-zou-gaan/"]

Date-verzoeken

Thymo krijgt niet alleen leuke berichten van kijkers die het jammer vinden dat hij niet meer in de villa zit, maar hij ontvangt ook date-verzoeken in zijn DM. "Ja die krijg ik ook. Heel veel", lacht Thymo. "Ik ben de mensen die me veel geluk wensen nu aan het beantwoorden, maar ik ga momenteel niet in op de berichten van meiden die op date willen."

Na de Love Island-drukte wil Thymo het namelijk eerst even rustig aan doen. "Ik wil eerste even mijn rust pakken. Daarnaast wil ik niet dat mensen 'misbruik' maken van de situatie. Ik heb in een programma gezeten en wil niet dat iemand daarom maar met me gezien wil worden; dus ook een beetje uit zelfbescherming."

"In de toekomst sta ik zeker wel open voor een leuke date. Ik ben immers nog steeds vrijgezel." Duidelijk!

Beeld: Love Island