Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x Daily Set van Clay And Glow t.w.v. €122,80

Er staat weer een gloednieuw winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2x de Daily Set van Clay And Glow t.w.v. €122,80 weggeven!

Nieuwe columnist

Mocht je het hebben gemist: Clay And Glow-founder Julia Veer is Grazia's nieuwste columnist. Om dit nieuws te vieren, geeft Julia twee keer de Daily Set van Clay And Glow weg. Hoe leuk! Maarre, wat zit er zoal in die set? Komt-ie:

Cleanser

De Clay And Glow-cleanser staat bekend als milde, maar effectieve reiniger die ook nog eens de poriën verfijnt en acne vermindert. Bovendien zit de cleanser vol met citroenzuur, melkzuur en glycolzuur om je huid diep te reinigen. Het resultaat? Een frisse en stralende huid.

€29,95

Hyaluronic Acid Toner

Een goede hydratatie, is het halve werk. De Hyaluronic Acid Toner maakt je huid schoon en geeft het een fijne hydratatie. Ook vermindert-ie fijne lijntjes voor een jeugdigere uitstraling. Daarbij bevat-ie ook nog eens niacinamide en vitamine C en B5: allemaal ingrediënten waar je huid blij van wordt.

€22,95

Vitamine C-serum

Het geheim voor een heldere en gladdere huid? Dat is toch wel echt vitamine C. En dat is het hoofdingrediënt van dit vitamine C-serum. Het serum is bovendien ook rijk aan hyaluronzuur en niacinamide om pigmentvlekken te vervagen en poriën te verkleinen.

€39,95

Hydrating Moisturizer

Een must in elke skincare routine is een fijne moisturizer. De Hydrating Moisturizer doet de naam eer aan en voedt de huid intensief. Bovendien gaat deze moisturizer met kokosolie en shea boter ook nog eens roodheid tegen. Ideaal!

€29,95

Win, win, win!

Wil je kans maken op de bovenstaande producten? Dat snappen we. We mogen daarom twee keer de Daily Set t.w.v. €122,80 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='90']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 5 september. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.