Je leest het โ€™t eerst op Grazia.nl

Instagramaccount Salezusjes deelt superhandige Action-tip

Heel handig om te weten!

Als we ergens gek op zijn, is het wel korting. Het Instagramaccount Salezusjes houdt net zoveel van scherpe kortingen, en deelt dan ook regelmatig fijne hacks en leuke inspiratie. Ook deelde het account een fijne Action-tip!

Action

Het liefst brengen we elke week wel een bezoekje aan Action. Bij de discountwinkelketen kun je altijd de leukste items in de wacht slepen tegen een klein prijsje. Zo kochten we eerder al een heel fijne aroma diffuser en hebben we ook een oogje op deze pastelblauwe mini wafelmaker.

Soms gaat een product ook weleens uit het assortiment. Dan moet je dus snel je slag slaan als je een bepaald item nog wil kopen. Maar hoe weet je nou of een product uit het assortiment gaat? Salezusjes deelt nu hoe je dat kunt zien.

Barcode bekijken

Bij Action kun op het label aan het schap altijd een prijs zien én een barcode. En die barcode's kunnen verschillende betekenissen hebben. "Altijd handig om te weten wat de barcodes betekenen bij Action", plaatst Salezusjes.

Als er bij de barcode rechts onderaan een blauwe driehoek is geplaatst, betekent dat dat er nog genoeg voorraad is van het desbetreffende product. Is er een blauwe hoek links onderin op de barcode geplaatst? Dan is er nog weinig voorraad. Staat er een streep door de barcode? Dan gaat het product het assortiment uit.

Het Instagramaccount Salezusjes deelt regelmatig leuke dupes, tips over gratis producten, fijne kortingen en nog veel meer. Wat ons betreft dus het volgen waard!

Bron: Salezusjes | Beeld: Adobe Stock