Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Action verkoopt nu een pastelblauwe mini wafelmaker

American breakfast incoming!

Wie is er niet dol op wafels? En het allerlekkerste is natuurlijk ze zelf te maken. Maarja, dan moet je wel een wafelijzer hebben... Action to the rescue! De budgetwinkel verkoop het ene na het andere handige item voor een spotprijsje, en dit keer hebben we een pastelblauwe mini wafelmaker op het oog.

Wafels for breakfast

Hallo American breakfast! In Amerikaanse films en series kun je er niet omheen: uitgebreide ontbijtje waarbij er ook al-tijd wafels op het menu staan. Jaloersmakend lekker ziet het er altijd uit. Maar wat als je dat gewoon zelf thuis na kunt maken? En dat ook nog voor een erg klein prijsje? Jep, dat kan dus met de mini wafelmaker die Action nu verkoopt.

Mini wafelmaker

Bij de Action ligt namelijk een mini wafelijzer in de schappen. Enne, voor minder dan tien euro is-ie al van jou! Alleen nog even de ingrediënten voor de wafels in huis halen en je kunt aan een heus American breakfast beginnen – of natuurlijk gewoon een lekkere snack. Het gaat om de George Wilkinson mini wafelmaker. Enne, naast pastelblauw (which we love), is hij ook verkrijgbaar in pastelgroen en -paars. Niet alleen ontzettend handig om wafels mee te maken dus, maar ook nog eens mega cute om neer te zetten in je keuken.

Good to know

Voordat je naar de winkel rent om de mini wafelijzer in te slaan, zijn er een aantal dingen good to know. Want als we het hebben over een mini wafelmaker, dan bedoelen we ook echt 'mini'. Je kunt met dit apparaat namelijk slechts één wafel tegelijkertijd maken. Niet erg, maar wel handig om te weten. Verder heeft hij een anti-aanbaklaag, zodat je wafels niet aanbakken – handig! Ook heeft-ie een controlelampje, zodat je weet wanneer de lekkernij klaar is. Tot slot: hij kost slechts €9,98 en je vindt 'm in verschillende filialen.

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock