Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de knappe zus van Janice Blok

Jacelyn en Janice lijken heel veel op elkaar!

Nederlandse filmpremiere Barbie

Janice Blok deelde onlangs het nieuws dat ze haar binnenkort een bezoekje aan de kapper zal brengen, en dat ze haar natuurlijke krullen weer wil omarmen. Daarbij nam ze als voorbeeld dat ze net zoveel krullen heeft als haar zus Jacelyn Blok, maar hoe ziet zij er eigenlijk uit?

Hecht

Janice en Jacelyn zijn ontzettend close. De twee zussen doen veel dingen samen. Toen Jacelyn op reis ging naar Latijns-Amerika vond Janice dat behoorlijk zwaar. Ze was dan ook over the moon toen haar zus weer terug was. "Deze meid heeft acht maanden gereisd door Latijns-Amerika Als zij weg is, is het voor mij net alsof ik mijn rechterbeen en arm mis. Maar nu ze terug is, ben ik weer compleet." Awh!

Aangezien de zussen heel hecht zijn, hebben ze ook weleens samen leuke video's opgenomen:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jazz (@jacelynjazz)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jazz (@jacelynjazz)

Jacelyn

Het lijkt erop dat Jacelyn – net als haar zus – niet bepaald stil zit. Zo is ze erg reislustig en heeft ze haar eigen podcast. Ze begon haar podcast MEIT. om anderen te kunnen inspireren en helpen. Zo kreeg ze in 2020 een burn-out, maar wist ze hieruit te komen. "Ik heb de mogelijkheid gekregen om mijn leven helemaal opnieuw in te delen en op te bouwen. En ik wil graag met je delen wat ik allemaal heb ontdekt in de zoektocht naar mezelf", deelt ze over haar podcast.

"Ik ben van mening dat alles wat ik heb gevonden ook voor jou geldt. Dit is ook de reden waarom ik deze Podcast hebt gemaakt. MEIT. is mijn kunstwerk en maak ik vanuit liefde om mijn ervaringen met je te delen." Volgens Jacelyn is elke vrouw namelijk een Powervrouw. Hear, hear!

Beeld: NL Beeld / Heukers Media