Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de eerste Love Island-koppels

Ook deelt Holly meteen een boodschap die alle kersverse Islanders behoorlijk laat schrikken...

Jawel, Love Island is gisteren dan officieel van start gegaan bij Videoland. In de allereerste aflevering staat het maken van de koppels wederom centraal: dit zijn de eerste setjes!

Love Island

Zoals gewoonlijk begint Love Island met het voorstellen van de single ladies. Garbi, Kimmy, Lena, Naomi, Vanity en Nycole gaan dit jaar het liefdesavontuur aan en hebben er allen enorm veel zin in. Zodra de dames hun intrede in de villa hebben gedaan, is het tijd voor het vormen van de koppels. Onder begeleiding van presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood zullen de dames een koppel gaan vormen met de heren die meedoen.

Koppels vormen

De eerste jongen die de binnenloopt is Kluuk. Hij valt in de smaak, maar geen van de dames zet een stap naar voren om haar interesse te laten blijken. Kluuk mag kiezen met wie hij een koppel wil vormen en kiest voor Naomi. Als Imad de villa betreedt, doet Lena een stap naar voren. Imad kieste dan ook voor Lena. Thymo maakt meteen indruk op de dames; Nycole, Garbi en Vanity laten dan ook meteen hun interesse blijken. Thymo kiest voor Vanity.

Als Jonna de villa betreedt, heeft hij niet alleen oog voor de dames. Een van de heren valt hem ook meteen op. Met Imad heeft hij namelijk ooit samen gebasketbald! Jonna vormt vervolgens een koppel met Nycole.

Last but not least is Kengi. Garbi en Nycole doen een stap naar voren. Hiermee laat Nycole zien liever een koppel te vormen met Kengi in plaats van Jonna. "Het spel is begonnen", zegt Jonna daarover. Kengi kiest voor Nycole, waardoor Jonna niet meer in een koppel zit. Jonna vormt dan ook automatisch een koppel met Garbi.

De uiteindelijke koppels zijn: Lena en Imad, Naomi en Kluuk, Vanity en Thymo, Garbi en Jonna en Nycole en Kengi.

Bombshell

Love Island zou Love Island uiteraard niet zijn als er niet al meteen een bombshell de villa in zou lopen. Dit keer kon het publiek nog voor het programma begon stemmen op de meest verleidelijke dame van zes dames. Het publiek stemde op Kimmy, en zij is dan ook de eerste bombshell van het seizoen.

Kimmy

Ook deelt Holly meteen een boodschap met de groep die alle kersverse Islanders behoorlijk laat schrikken: "Over 24 uur moet Kimmy beslissen met welke man ze een koppel wil vormen. De vrouw die op dat moment als single overblijft zal direct de villa moeten verlaten." To be continued...  

Beeld: Love Island/ RTL