Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake

Het tweede seizoen staat voor de deur!

Heel leuk nieuws voor fans van Married at First Sight: Match or Mistake, want het tweede seizoen gaat bijna van start. Dat blijkt uit het overzicht dat Videoland vandaag heeft gedeeld, waarin staat welke films en series in september te streamen zijn. Enne, daar valt MAFS dus ook onder!

Match or Mistake

In dit gloednieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake wagen single mannen en vrouwen opnieuw een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Hierbij speelt de groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol. De koppels kunnen tijdens speciale stay or leave-ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten, of dat de liefde er voor hen toch niet in zit.

Vanaf het begin betrokken

Gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven en (relatie)coach Marianne zijn betrokken vanaf het eerste moment dat de kandidaten het ultieme liefdesavontuur aangaan. Zij nemen de intensieve begeleiding van de deelnemers op zich tijdens het gehele avontuur.

Dinsdag en woensdag

Gelukkig hoeven we nog maar een maandje geduld te hebben. Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf 19 september te zien. En voor wie één keer MAFS per week eigenlijk te weinig vindt, is er ook goed nieuws. Elke dinsdag en woensdag zullen er namelijk nieuwe afleveringen verschijnen. Extra leuk: 19 september kun je meteen van twee afleveringen genieten!

Bron en beeld: Videoland