Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Love Islands Tommy Fury woont tijdelijk ergens anders

Lover Molly-Mae legt de situatie uit.

Molly Mae Hague and Tommy Fury seen leaving Amazonica restaurant in Mayfair

Het lijkt Love Islands Molly-Mae Hague en Tommy Fury helemaal voor de wind te gaan: ze zijn stapelgek op elkaar, delen sinds kort een prachtig dochtertje én hebben zich onlangs verloofd. Toch is er nu iets geks aan de hand, Tommy is namelijk niet thuis bij zijn dochter en aanstaande vrouw. Molly-Mae legt uit wat er precies aan de hand is.

Happy family

We kennen allemaal het liefdessprookje van Molly-Mae en Tommy: de twee ontmoetten elkaar op Love Island en zijn sindsdien onafscheidelijk. In januari verwelkomde het stel dochtertje Bambi, en drie weken geleden kwam daar als kers op de taart een verloving bij. Inmiddels vormen ze met z'n drietjes een mooi gezinnetje, en daar mogen wij op social media van meegenieten.

Bokswedstrijd

De positieve bubbel waar Molly-Mae en Tommy in zitten, wordt nu echter even verstoord. Op YouTube vertelt Molly-Mae namelijk dat Tommy een tijdje ergens anders gaan wonen. No worries: er zit geen break-up aan te komen. De reden is dat Tommy later dit jaar een belangrijke bokswedstrijd heeft waarvoor hij moet trainen. Daarvoor moet hij naar een trainingskamp, en dus moeten de lovebirds tijdelijk afscheid nemen.

"Vandaag is in zekere zin een beetje een trieste dag omdat Tommy zijn officiële kamp is binnengegaan", zegt Molly-Mae in een YouTube-video. "Het duurt waarschijnlijk ongeveer twee maanden dat we niet samenwonen, zo is een trainingskamp nu eenmaal." Wel zegt ze erbij dat het voor Tommy na de komst van dochter Bambi extra moeilijk is om afstand te nemen. Maar: er moet ook gewerkt worden, en daar is soms wat opoffering voor nodig. Hopelijk kan het gezinnetje zich snel weer herenigen!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 4 September 2020. Molly Mae Hague and Tommy Fury seen leaving Amazonica restaurant in Mayfair Pictured: Molly Mae Hague, Tommy Fury Credit: Gerald/GoffPhotos.com Ref: KGC-81