Anna Nooshin deelt interieurtips: ‘Je eerste instinct is vaak het juiste’

En dít raadt ze af als het gaat om je interieur inrichten.

Anna Nooshin is een bijzondere collab aangegaan met Rivièra Maison. Samen met het interieurmerk creëerde Anna een prachtige collectie: Rivièra Maison x Anna Nooshin. In de collectie zijn dan ook de mooiste meubels en accessoires te vinden om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Maar wat zijn nou echt goede tips om je interieur onder handen te nemen?

Inspiratie

Van een modulaire bank, fauteuil en poef tot een stijlvolle hartjeslamp en sfeervolle kaarsen om je interieur mee af te maken. De Rivièra Maison x Anna Nooshin-collectie is een functionele, maar vooral stijlvolle en tijdloze collectie. Ter inspiratie kijken we dan ook graag naar de prachtige beelden van deze collectie, maar waar doet Anna zelf eigenlijk interieurinspiratie op?

“Ik ben zelf echt van de sobere en meer tijdloze stijlen en zie ook graag een Japans tintje terug”, deelt de fashion-influencer en ondernemer. “Ik ben niet van het extreme, in mijn interieur zal je geen gekke printjes en heftige kleuren zien. Voor deze collectie wilde ik meubels die gestroomlijnd zijn in hun vormen en die natuurlijke kleuren hebben. Geen stukken die opvallen doordat ze buiten de boot vallen, maar juist opvallen door hun eenvoud.”

 

Inrichting

Maar wat is voor Anna vooral belangrijk als ze haar huis inricht? “Ik luister altijd heel erg naar mijn gevoel: wat wil ik voelen als ik binnenloop? Ik merk dat ik heel rustig word van sereniteit en lichte tinten. Bij mij thuis zal je niet veel zwart zien, het is eerder een oase aan licht en rust.”

“Ook heb ik gemerkt dat ik door de jaren heen steeds minder spullen in mijn huis ben gaan zetten; ik vind het mooi om super minimaal in te richten. Niet meer al die koffietafelboeken in elk hoekje. Mijn smaak is sowieso veranderd; wat ik vijf jaar geleden mooi vond, vind ik nu niet zo leuk meer.”

Anna Nooshin x Rivièra Maison

Ultieme tips

De beste tip die Anna mensen kan geven die hun interieur op de schop willen gooien, is door je gevoel te volgen. “Mijn grootste tip is dat je heel erg moet luisteren naar je gevoel, want je eerste instinct is vaak het juiste.”

De fashion-influencer raadt af om zomaar met een trend mee te gaan, zonder erbij na te denken. “Wanneer het een trend is om een gele muur te hebben, maar jij denkt: oeh, ik vind een gele muur eigenlijk niet mooi, dan moet je daar zeker niet in meegaan.”

Ook vergelijkt ze interieur met mode. “Ik kijk naar mijn interieur zoals ik naar mode kijk. Op modegebied ben ik ook nooit meegegaan met trends, ik heb altijd heel erg gekeken naar: wat vind ik zélf leuk, waar word ik blij van en wat is tijdloos? Dat probeer ik ook met mijn interieur te doen. Ik zou dus zeggen: volg niet te veel trends, want die vervagen allemaal weer. Kijk lekker naar waar je zelf gelukkig van wordt.”

De Rivièra Maison x Anna Nooshin collectie is nu te koop. Check de winkels of rivieramaison.com. 

 

Laatste nieuws