Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Michella Kox kreeg taakstraf na kopen gestolen scooter

'Toen werd ik aangehouden en werd m'n scooter in beslag genomen'

In de nieuwste aflevering van Michella en Louisa Werken Mee gaan Michella Kox en Louisa Janssen een dagje meelopen in een augurkenfabriek. De eerste hint die het duo kreeg deed Michella echter aan iets heel anders denken. Het herinnerde haar aan de taakstraf die ze jaren gelden kreeg nadat ze per ongeluk een gestolen scooter kocht.

Haarnetje

In Michella en Louisa Werken Mee nemen Michella en Louisa elke week een kijkje bij een ander beroep waar een groot personeelstekort is. Voordat de ladies op pad gaan, krijgen ze eerst altijd een aantal hints. Zo krijgen ze deze week een haarnetje te zien. Iets wat meteen herinneringen oproept bij Michella. "Ik ken die dingen ergens van, maar ik kan het niet plaatsen", zegt ze. Niet veel later weet ze het weer: "Ik heb een alternatieve straf gedaan",

Gestolen scooter

"Weet je wat het was? Ik had een scooter gekocht, maar die was gestolen", vertel Michella vervolgens. "Ik wist niet dat ie gestolen was. Ik dacht wel: oh, wat goedkoop", lacht ze. "Toen werd ik aangehouden en werd m'n scooter in beslag genomen." Als alternatieve straf moest de realityster destijds zo'n dertig uur aan de bak. "Toen moest ik in het verzorgingstehuis bij mijn oma. Dat kan wel 25 jaar geleden zijn als het niet langer is", blikt ze terug. "Dus eindstand: jij hebt in de keuken gewerkt als taakstraf", concludeert Louisa.

Niet geschikt

Dit keer werken de dames echter niet in de keuken, maar in een fabriek waar onder meer augurken worden verpakt. Hoewel Michella en Louisa de zoon van de grote baas, Camiel, wel zien zitten, blijkt dat het werk niet helemaal bij ze past. Camiel oordeelt dan ook dat de ladies niet geschikt zijn voor het snelle, secure en hygiënische werk in de fabriek. "Maar ik vond het wel heel leuk dat jullie hier waren en ik heb echt gelachen met jullie", vertelt hij ze. "Dit is de eerste keer dat we echt ongeschikt zijn", merkt Michella tot slot op.

Michella en Louisa Werken Mee is elke maandag te zien bij Videoland. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld