Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: Sylvia Geersen en Joris genieten volop van elkaar op Sint Maarten

Wat een dream couple!

Sinds de knappe kapitein Joris het hart van Sylvia Geersen veroverde in De Bachelorette, zijn de twee onafscheidelijk. De lovebirds zien een toekomst samen helemaal zitten en vertoeven op dit moment lekker op Sint Maarten. Enne, daar komen natuurlijk de nodige liefdeskiekjes bij kijken.

Tropische vakantie

Op Sylvia's Instagram-profiel verschijnen sinds twee weken de meest prachtige kiekjes vanuit Sint Maarten. Samen met Joris geniet ze van een tropische vakantie. "Sint Maarten met mijn liefde", schrijft Sylvia bij een van de foto's met Joris.

De comment section stroomt vol met lieve berichtjes voor het happy couple. Zo reageert Monica Geuze "Cutieesss❤️❤️", en stuurt ook Wendy van Dijk het stel veel liefde. 

Aankondiging

Bij een andere foto op the gram die gewoon een gezellig kiekje op de boot blijkt te zijn, hadden we toch héél even iets anders in gedachten – en we zijn niet de enige.

"Ben ik de enige die heel stiekem hoopte op een zwangerschapsaankondiging bij de eerste foto ❤️ 😂", schrijft een volger onder de foto.

Langere tijd

Eerder onthulde Sylvia al dat het zomaar eens zou kunnen dat ze langere tijd in Sint Maarten blijft. “Binnenkort ga ik lekker naar Sint Maarten, want ik wil ook eens een kijkje nemen in zijn leven. Daar heeft hij altijd gewerkt en nu ga ik een keertje mee, voor langere tijd denk ik”, deelde ze toen. En als het daar goed bevalt? “Dan zou het zomaar kunnen zijn dat ik al mijn spullen pak en nooit meer terugkom. Zo ben ik”, lachte ze. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Instagram @sylviageersen