Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is het de geluksdag voor het sterrenbeeld Stier

Dit belooft veel goeds!

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan heb je vandaag extra geluk. Vandaag, vrijdag 11 augustus, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Stier: 21 april - 20 mei

Geluksplaneet Jupiter staat nog steeds aan jouw kant deze zomer, wat het een perfecte tijd maakt voor allerlei soorten reizen. Of je nu een weekendje weg gaat naar een hippe stad in de buurt of voor een exotische bestemming kiest, het wordt genieten.

Ook zit het op alle fronten mee, daar zorgt deze toffe planeetinvloed wel voor. Financieel heb je eveneens de wind in de rug, dus er staat je eigenlijk niets in de weg om volop te genieten.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Netflix (Nicole Dove)