Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wat een pech: Miljuschka Witzenhausen breekt enkel op vakantie

Oh no!

Een flinke domper voor Miljuschka Witzenhausen. De presentatrice is momenteel op vakantie in het zonnige Italië, waar ze haar enkel opnieuw heeft gebroken. Dat nieuws deelt ze via haar Instagram Stories.

Op vakantie

Het is zomer in Nederland – al zou je dat niet zeggen als je naar het weer kijkt – en de vakanties zijn in volle gang. Ook Miljuschka besloot haar koffers te pakken en een tripje naar het buitenland te maken. De tv-kok geniet momenteel dan ook van een zonovergoten vakantie in het prachtige Italië. Helaas zal dat voor haar geen actieve vakantie meer worden, want op Instagram laat de presentatrice weten dat ze haar enkel heeft gebroken.

Enkel gebroken

"Ola ik heb iets heeeeeeel stoms op te biechten", begint Miljuschka het verhaal in haar Stories. Daarbij deelt ze een zonnige selfie in een prachtige groene jurk. Vervolgens zien we een röntgenfoto van haar enkel en deelt ze het slechte nieuws met haar volgers. "Ik heb m'n enkel weer gebroken. Dit keer in Italië." Hoe dat kon gebeuren? "Gewoon in het donker naar de wc lopen en een afstapje missen", vertelt ze. Aiii!

Miljuschka Miljuschka Miljuschka

Beeld: Instagram @miljuschka

Afhankelijk zijn

Het is natuurlijk al ontzettend rot dat ze haar enkel heeft gebroken op vakantie, maar Miljuschka vindt het vooral vervelend dat ze nu afhankelijk is. Gelukkig wordt ze goed verzorgd. "De hele vakantiezorg komt nu op Philip van Ierschot terecht. Wat hij extreem goed kan", deelt ze. "Maar ik haat het om zo afhankelijk te zijn." Eind oktober vorig jaar brak Miljuschka ook al haar enkel. Toen viel ze thuis van de keldertrap. Wij wensen Miljuschka heel veel beterschap en alsnog een fijne vakantie!

Bron: Instagram @miljuschka | Beeld: NL Beeld