Miljuschka Witzenhausen open over ‘noodzakelijke’ botox

'Als het na drie maanden is uitgewerkt, ga ik weer kruipend over de grond.'

Dat veel bekende Nederlanders en realitysterren regelmatig een bezoekje brengen aan de plastisch chirurg, is geen geheim meer. Ook tv-kok Miljuschka Witzenhauzen is daar een van, al hebben die bezoekjes voor haar een andere (medische) reden.

Migraine

Miljuschka vertelt in haar Instagram Stories namelijk dat ze vaak last heeft van migraine. De oplossing hiervoor? Botox in je voorhoofd. “Ik laat steeds botox spuiten tegen migraine. Ja, dat is echt fantastisch”, zegt Miljuschka in de video. Ze heeft onder meer botox laten spuiten in haar kaken, slapen, hoofd en achterhoofd. En dat werkt top voor de presentatrice. “Als het na drie maanden is uitgewerkt, ga ik weer kruipend over de grond.”

Foutje

Overigens is het ook wel eens misgegaan en werd er scheef gespoten. Hierdoor zat er aan de ene kant van haar gezicht meer botox dan aan de andere kant, en dat leverde een gek gezicht op… “Iedere keer als ik lachte, had ik een scheve mond. Dus ik dacht: wat is er met me aan de hand?”

Meer dan botox?

Of Miljuschka ooit voor meer dan alleen botox langs de plastische chirurg zou gaan? Dat ziet ze niet zitten. Zo vindt ze de facelifts die vele Hollywood-sterren hebben ondergaan maar niks. “Heb je die shoots van hen gezien? Sorry, wat is dat nou weer? Dat we weer opeens tot ons 53ste ook zo eruit moeten zien. Dat kan toch niet?”

Bron: RTL Nieuws, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws