Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier wil je naartoe: The FRIENDS Experience komt naar Nederland

OMG!

Heel goed nieuws voor fans van FRIENDS. Binnenkort krijg je namelijk de kans om in de wereld van de iconische serie te stappen, want The FRIENDS Experience komt namelijk ein-de-lijk naar Nederland.

The FRIENDS experience

Aan concertorganisator Mojo vandaag de eer om het goede nieuws met de wereld te delen. "OH. MY. GAWD! Na succesvolle edities in o.a. Parijs en Brussel strijkt The FRIENDS Experience vanaf 1 september neer op het NDSM-terrein in Amsterdam!" laat Mojo weten op Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MOJO (@mojoconcerts)

Stap in de keuken van Monica en Rachel

Ben jij fan van FRIENDS? Dan wil je hier naartoe. Maar, first things first. Want wat houdt de experience eigenlijk in? Well, de experience geeft je de gelegenheid om in de wereld van FRIENDS te stappen zoals dat nooit eerder kon. Zo breng je een bezoek aan het appartement van Joey en Chandler, de keuken van Monica en Rachel en natuurlijk aan Central Perk Ook zijn er verschillende iconische kostuums en decorstukken aanwezig (zoals die van de PIVOT! scène).

The FRIENDS Experience The FRIENDS Experience The FRIENDS Experience

Beeld: The FRIENDS Experience

Waar en wanneer

Ben je helemaal enthousiast geworden? We get that. Kaarten gaan op 11 augustus in de verkoop en voor extra kans kun je je nu aanmelden voor de speciale presale op 10 augustus De Experience opent haar deuren op 1 september en is vervolgens geopend van woensdag tot en met zondag (en op sommige dinsdagen). Volgens de website duurt een bezoek aan de experience ongeveer een uur. Je vindt de experience op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Een ticket kost 22 euro, of 30 euro op piekmomenten. Could you BE any more excited?

Bron: Upcoming, Instagram @mojoconcerts | Beeld: FRIENDS, The FRIENDS Experience