Déze Friends-aflevering wordt massaal opnieuw bekeken

Hilarisch!

Lees ook

Het kan een Friends-fan bijna niet ontgaan zijn: de legendarische scène waarbij Monica een dansje doet met een enorme kalkoen op haar hoofd. Deze scène, die er uiteraard ter ere van Thanksgiving in zat, zal bij velen voor altijd in het geheugen gegrift staan. Enne, daarom is het zo gek nog niet dat deze aflevering nu massaal opnieuw wordt bekeken door fans.

Populair

Aanstaande donderdag is het Thanksgiving in Amerika en om alvast in de stemming te komen hebben Amerikanen massaal een aantal Friends-afleveringen in Thanksgiving-thema gebingewatched. Dat meldt Fox News. De populairste aflevering was uit het tweede seizoen, namelijk 'The One With the List', waarin Ross moest kiezen tussen Julie en Rachel. Joey en Chandler vertellen Ross dat hij een lijst moet maken met plus- en minpunten van beide dames om zijn keuze makkelijker te maken. Friends-fans zullen de afloop weten…

Kalkoen

Uiteraard kon de aflevering 'The One With All The Thanksgivings' ook niet ontbreken. Hierin doet Monica het geweldige dansje met een kalkoen op haar hoofd. Het is de achtste aflevering van het vijfde seizoen, die alweer meer dan 23 jaar geleden werd uitgezonden.

Overigens deed Courteney Cox deze legendarische scène vorig jaar nog na op Instagram, in een hilarische video. Het gaat om onderstaande scène.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Friends, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook