Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x verzorgingspakket van CeraVe t.w.v. €45,89

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 1 keer een verzorgingspakket van CeraVe t.w.v. €45,89 weggeven.

CeraVe

CeraVe stond altijd al bekend als een fijn verzorgingsmerk, maar door de komst van TikTok zijn de producten van het merk nóg populairder geworden. Niet alleen wij zijn fan van het merk. Zo zweert Blake Lively bij de Facial Moisturizing Lotion met SPF 50 van CeraVe. En laat dat nou net een van de producten zijn die wij mogen weggeven in een heerlijk CeraVe-pakket. Wat er allemaal precies in het pakket zit? Komt-ie:

Facial Moisturizing Lotion SPF 50

In Nederland was de Hydraterende Gezichtsverzorging (ook wel bekend als de Facial Moisturizing Lotion) al verkrijgbaar in SPF 25, maar nu is-ie ook te bemachtigen in SPF 30 en 50. De lotion is geschikt voor alle huidtypes en bevat hyaluronzuur, niacinamide, ceramiden en vitamine E. Deze crème hydrateert, beschermt en voedt je huid dus enorm goed!

€15,95

Cleanser

CeraVe heeft ontzettend veel verschillende soorten cleansers. Denk aan de Anti-Onzuiverheden Reinigingsgel, de Hydraterende Reinigingsgel, Hydrating Foaming Oil Cleanser en de Anti-Ruwe Huid Reiniger – en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met elke cleanser weet CeraVe een gericht probleem aan te pakken. Ideaal!

Afgebeeld: Hydrating Cleanser €12,99 (236 ml)

Moisturizing Cream

CeraVe's Hydraterende Crème (ook wel bekend als de Moisturising Cream) is een treat voor je lichaam en gezicht. De crème versterkt je huidbarrière en bevat fijne ingrediënten als hyaluronzuur en ceramiden. Grote plus: de crème is niet vet en parfumvrij.

€16,95 (340 gram)

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om bovengenoemde producten te winnen? Snappen we! Wij mogen ze dan ook in een pakketvorm t.w.v. €45.89 weggeven. Let op: de cleanser die de winnaar ontvangt kan variëren. Dit is namelijk afhankelijk van het huidtype dat je hebt. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='87']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 15 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.