Blake Lively zweert bij dít betaalbare huidverzorgingsproduct

Je betaalt er nog geen €20 voor!

Blake Lively staat onder meer bekend als actrice en fashion- en beauty-icoon. Blakes outfit zijn dan ook altijd to die for en velen zijn jaloers op haar flawless huid. Hoewel sommige Hollywoodsterren dure huidverzorgingsproducten gebruiken om hun huid tiptop in orde te houden, blijkt dat Blake groot fan is van een heel betaalbaar merk.

CeraVe

Op TikTok en Instagram zien we CeraVe regelmatig als holy grail skincare-product voorbijkomen. En dat is niet zo gek, aangezien de producten van het merk heel betaalbaar zijn en ook nog eens doen wat ze beloven. Niet alleen wij zijn fan van CeraVe, ook Blake Lively zweert erbij.

Het favoriete product van de actrice? Dat is de Facial Moisturising Lotion met SPF 50. Zo vertelde Blake eerder eens aan Vogue dat ze in het dagelijks leven eigenlijk geen make-up draagt. Wel is het dragen van SPF voor haar een must. “Normaal gesproken draag ik elke dag zonnebrandcrème en een getinte hydraterende dagcrème. Verder niets.”

€19,33

De lichtgewicht Facial Moisturising Lotion met SPF 50 van CeraVe bevat niacinamide en vitamine E. Dit zijn verzorgende en barrièreversterkende ingrediënten. Wij snappen wel waarom Blake deze crème elke dag op haar gezicht smeert!

Caudalíe Beauty Elixer

CeraVe is niet het enige betaalbare merk waar Blake fan van is. Zo zou de actrice ook regelmatig de facial mist van Caudalíe gebruiken.

Beauty elixir €38,90 (100 ml) Caudalíe

Het beauty elixer van Caudalíe zit vol krachtige plantenextracten. Dit product is al 25 jaar een bestseller, en dat is niet zo gek. Zo kun je ‘m onder meer gebruiken als tonic om je huid te verzorgen en poriën te vernauwen of om make-up te fixeren. Ideaal!

Bron: Women’s Health Mag | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws