Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de eerste beelden van Louisa & Rowan: Op De Camping

Dit belooft veel goeds!

Binnenkort is het zover en kunnen we weer genieten van een nieuw programma van Louisa en Rowan. Dit keer gaan de twee naar Frankrijk om hun eigen camping te runnen. Zojuist is de trailer van Louisa & Rowan: Op De Camping uitgekomen. Uiteraard zien we weer veel hilarische momenten voorbijkomen, maar dit keer zien we ook een kwetsbare kant de twee.

Louisa & Rowan: Op De Camping

Samen met nicht Johanna reizen Louisa en Rowan af naar Frankrijk om daar een eigen camping te runnen. Uiteraard komt daar veel meer bij kijken dan het alleen alle campinggasten naar de zin maken. Zo zal het drietal ook diverse klussen moeten doen – die niet allemaal even leuk zijn.

Het drietal werkt keihard op de camping, maar er is ook ruimte voor een lolletje. Zo blijkt uit onderstaande trailer:

Overlijden broertje

In Louisa & Rowan: Op De Camping draait het echter niet alleen op hard werken en een lolletje trappen. Zo laat het stel ook een heel kwetsbare kant van zich zien in het programma. Louisa en Rowan hebben het allebei nog heel moeilijk met het verwerken van de dood van Louisa's broertje. "Het overlijden van mijn broertje was een klap", deelt Louisa in de trailer. "We beseffen dat het leven heel kort kan zijn, en zijn daarom gaan nadenken over onze toekomst", vult Rowan aan.

Louisa & Rowan: Op De Camping is vanaf 17 augustus om 20.30 uur te zien bij TLC en wekelijks voor uit te kijken op Discovery+.

Bron en beeld: TLC