Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: Suzan & Freek genieten van roadtrip met camper

'We waren allebei haast vergeten hoe heerlijk de camping is...'

Ze hebben de afgelopen tijd weer het ene na het andere optreden gegeven op de grootste festivals, en nu is het tijd voor een heerlijke vakantie. Suzan & Freek besloten daarom het regenachtige Nederland te verlaten en met een camper op roadtrip te gaan. Op Instagram delen ze leuke beelden van hun reis.

Met de camper

Geen luxe vijfsterrenhotel aan de andere kant van de wereld voor Suzan & Freek. Nee, de twee besloten deze zomer om lekker met de camper op pad te gaan en op verschillende plekken in Europa te gaan kamperen. Enne, dat bevalt het stel beter dan verwacht, zo delen ze op Instagram. "Met de camper op pad door Zwitserland en Noord-Italië. 🍝🏕️ We waren allebei haast vergeten hoe heerlijk de camping is...", schrijven ze bij een serie kiekjes. "Zwemmen, lezen, de hele dag pruttelen rond de camper, kaarten, afwassen, stepjes (overal die stepjes!), hardlopen en lekker eten – heeele happy campers hiero!! ❤️‍🔥💫🚌"

Campinglife

En ja, dat klinkt inderdaad net zo goed als het in werkelijkheid is. Het stel deelt namelijk heerlijke foto's vanaf hun vakantiebestemming(en). Zo zien we een selfie bij het meer, hoe ze 's avonds bij de camper zitten te kaarten, nog meer selfies – en ook ultiem kamperen: sokken in teenslippers. Ha!

"Campinglife ❤️🚌🍝", schrijft het muzikale duo bij een tweede reeks vakantiefoto's. Het is duidelijk dat de twee volop aan het genieten zijn, en ondertussen weer opladen voor een nieuwe lading shows als ze terugkomen. Heerlijk!

Elke dag regen

Naast een hoop positieve reacties, krijgen Suzan & Freek ook een puntje van kritiek te verwerken door een volger. "Het is in NL van ‘nooit meer regen’ naar elke dag regen gegaan. 😢 Veel plezier daar! 😍" grapt diegene. Tja, nadat hun hit Nooit meer regen uitkwam heeft het een lange tijd inderdaad niet meer geregend. Helaas is dat sprookje nu voorbij. Nemen jullie de zon mee terug uit Italië, Suzan & Freek?

Bron: Instagram @suzanenfreek | Beeld: NL Beeld