Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sem de Coninck en vriend Jason onthullen geslacht kindje

And it's a...

Sem de Coninck, die we kennen van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, is zwanger van haar eerste kindje samen met lover Jason. Onlangs hebben de parents to be een gender reveal party gehouden voor familie en vrienden, waar ze het geslacht van hun kleine spruit hebben onthuld.

Eerste kindje

Begin juli deelden Sem en Jason op Instagram het grote nieuws dat ze ouders worden. “First came love, then came you! 👶🏼🤍” luidde de caption. Daarbij deelde het stel een prachtige foto waar ze, samen met hun hondje, stralend op staan en vol trots de echofoto’s vasthouden. Ook was er al meteen een klein babybuikje te zien bij Sem. Aahw!

Gender reveal

Inmiddels is Sem al een tijdje zwanger en is het duidelijk of de twee een jongetje of meisje krijgen. Dat maakten ze tijdens een gender reveal party bekend aan hun familie, vrienden én zichzelf. Op Instagram deelt Sem een prachtige video van het feestje. Daarop is te zien dat zij en Jason het groots hebben aangepakt en de locatie hebben aangekleed met heel veel ballonnen in roze, blauw en goud en schattige teddyberen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

It's a...

En dan is het ein-de-lijk tijd voor het grote moment. Aan Jason de eer om op een grote rode knop te drukken, waardoor er gekleurde confetti afgeschoten worden. En dan is het meteen duidelijk. It's a... boy! Sem en Jason kunnen over een paar maanden een kleine jongen in hun gezin verwelkomen. En daar zijn ze zichtbaar erg blij mee. Hoe leuk!

Bron: Instagram @semdeconinck | Beeld: NL Beeld