Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan is vandaag je geluksdag!

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Lucky you! Vandaag, dinsdag 31 juli, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Kreeft: 22 juni - 22 juli

Tot 12 juli is het een topperiode voor goede gesprekken, nieuwe ontmoetingen en het leggen van contacten. Heb je je netwerk nodig, dan mag je in deze periode absoluut op ze rekenen. Na de 12e komt er meer rust in de tent en kun je heerlijk op adem komen. Eind juli en augustus zijn voor jou de perfecte maanden om vakantie te nemen of het vliegtuig te pakken naar een verre en zonnige bestemming.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Emily in Paris (Netflix)