Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Speciale dag voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

Congrats, Maxime en Leroy!

Nederlandse premiere Ladybug and Cat Noir

De tijd vliegt, zo blijkt maar weer. Maxime Meiland en Leroy Molkenboer waren dit weekend namelijk alweer een jaar getrouwd. Op Instagram blikt Maxime terug op de bijzondere dag.

Een jaar getrouwd

Op 30 juli 2022 trouwden Maxime en Leroy onder toeziend oog van hun familie en vrienden bij kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. Daarna volgden al snel meer grote stappen in het leven van de newly weds. Zo kochten de twee hun droomhuis en verwelkomden ze er een viervoeter bij. Dat Maxime nog altijd gelukkig is met Leroy blijkt wel uit de video die ze dit weekend deelde op the gram. "1 jaar getrouwd met de liefste ❤️", schrijft ze in de caption bij de video. We zien een reeks prachtige beelden van de bruiloft in het filmpje.

Lieve reacties

Volgers van Maxime zijn duidelijk enthousiast over de terugblik op haar Instagram. "Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Jullie zagen er zo prachtig uit", schrijft een volger. En: "Proficiat samen 💕 jullie zijn een mooi koppeltje ❤️" We couldn’t agree more!

Droomhuis gekocht

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram @maximemeiland

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230625 - Nederlandse première Ladybug & Cat Noir Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Maxime Meiland en partner Leroy Molkenboer en dochter Claire