Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Komt er een tweede deel van de Barbie-film?

Fingers crossed!

We kunnen geen genoeg krijgen van de hype rondom Barbie. De film draait nu ruim een week in de bioscoop en is mega populair. Daarom rest ons nog maar één vraag: komt er een tweede deel? De regisseur van de film geeft antwoord.

Records verbroken

De Barbie-film is nu al iconisch en hoofdrolspelers Margot Robbie (en haar fabulous outfits op de pink carpet) en Ryan Gosling hebben het alleen maar beter gemaakt. Sinds de film is uitgekomen heeft-ie overal ter wereldrecords gebroken – en dus is het hoog tijd om een deel twee in de steigers te zetten, zou je denken. Maar wat vindt Greta Gerwig, de regisseur van Barbie, daar zelf eigenlijk van?

Greta's visie

In een interview met The New York Times vertelt Greta Gerwig tot grote teleurstelling van fans dat ze niet denkt aan het maken van een tweede deel. "Ik heb na elke film dat gevoel: dat ik nooit meer een nieuw idee over dit specifieke onderwerp ga krijgen. Ik heb alles verteld dat ik over Barbie wil vertellen."

Margot Robbie

Toch zijn er ook andere geluiden te horen in de wandelgangen. Zo deelde niemand minder dan Margot Robbie, oftewel Barbie herself, eerder dat er al wél gepraat is over een vervolg op Barbie.  "Maar het kan nog een miljoen verschillende kanten opgaan", zei ze toen in een interview met Time.

Goed, we vestigen dus alle hoop op Margots uitspraken en manifesteren dat er 'gewoon' een tweede deel komt. En anders nog maar een keer terug naar de bios!

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde | Beeld: Barbie