Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win: 1x een overnachting voor 2 personen bij Thermae 2000 in Zuid-Limburg

Maak kans op een heerlijke overnachting bij Thermae 2000!

Fabulous Fridays Header - Beau Monde - 2

Zin om even lekker weg te gaan deze zomer? Snappen we! Wij tippen in de nieuwste Grazia dan ook de leukste hotels van deze zomer, perfect voor jouw getaway in eigen land. Enne, dat is nog niet alles. We mogen ook drie hotelovernachtingen weggeven, waaronder een overnachting bij Thermae 2000 in Zuid-Limburg.

Thermae 2000

Ultiem relaxen? Dat doe je bij Thermae 2000 in Zuid-Limburg. Op de top van de Cauberg vind je dit luxe spa- en wellnesscomplex waar je tal van sauna’s en baden vindt, maar je ook kunt genieten van massages en bijvoorbeeld een wijn- of bierbad – om maar wat te noemen. En wat is er nu fijner dan een hele dag badderen? Juist, de dag erna nog een keer die wellness induiken. Check dus in bij het aangrenzende viersterrenwellnesshotel. Geniet van een uitgebreid diner bij restaurant Pure en plof daarna neer in die luxe hotelkamer. De volgende ochtend krijg je een fantastisch ontbijt en daarna loop je in je badjas weer terug naar het wellnesscentrum. Nooit meer naar huis!

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om bij Thermae 2000 te overnachten? Snappen we! We mogen daarom 1x een overnachting voor 2 personen weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='86']

Deze actie loopt tot en met 16 augustus 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Let op: de datum voor de overnachting is afhankelijk van beschikbaarheid.