Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Love Islands Raphaella in het ziekenhuis beland

Pijnlijk!

Raphaella Deuringer heeft haar vakantie niet bepaald goed afgesloten. De Love Island-ster schrijft in haar Instagram Stories dat ze in het ziekenhuis is beland na een val van de trap.

Vakantie

Raphaella genoot van een heerlijke vakantie in het zonnige Marbella en deelde daarvan al enige kiekjes op haar Instagram. De afgelopen dagen bleef het echter stil op de pagina van Raph en dat was dus niet zonder reden. Tijdens een avondje stappen is Raphaella namelijk dronken van de trap gevallen, zo schrijft ze in haar Instagram Stories.

Pijnlijke voet

We zien een foto van de Love Island-ster in een rolstoel. "Was de laatste dagen iets minder actief, omdat ik twee dagen geleden in mijn zatte van de trap ben gevallen en fout ben gevallen op mijn voet/teen”, vertelt Raphaella. "Gelukkig hebben ze in het ziekenhuis gezien dat het niet gebroken is, maar ik ben wel echt een mankepoot. Doet echt pijn en kan er niet op steunen/lopen."

"Dit is echt een typische Raph actie", vervolgt ze. “Ik vlieg over een uurtje naar huis, dan kan ik die voet eindelijk rust geven. But i’m totally fine and Marbella was zo leuk”, aldus Raph. Heel veel beterschap namens ons!

Deelname

We leerden Raphaella in 2020 kennen door haar deelname aan Love Island Nederland & België. Vorig jaar dook ze opnieuw op in het programma en mocht de Vlaamse voor een tweede keer meedoen als één van de All Stars in Casa Amor. En guess what? Eerder dit jaar was Raphaella nog in de Franse versie van Love Island te zien. Dit was haar derde deelname aan het programma.

Bron & Beeld: Instagram @raphaelldeuringer, Love Island