Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Molly Mae Hague en Tommy Fury zijn verloofd

Molly Mae deelt een prachtige video van het aanzoek.

Love Island Celebs At STK

Molly Mae Hague en Tommy Fury zitten sinds de geboorte van hun dochtertje op een roze wolk. Molly deelt regelmatig lieve kiekjes van dochtertje Bambi, maar gisteren had de Love Island-ster heel ander leuk nieuws te melden op haar Instagram.

Verloving

Molly Mae en Tommy Fury zijn namelijk verloofd! Molly Mae is ten huwelijk gevraagd door Tommy op een prachtige locatie op Ibiza. En het aanzoek is vastgelegd op camera. De realityster deelt een prachtige zwart-wit video van het aanzoek.

Te zien is hoe Tommy op haar te wachten staat samen met dochtertje Bambi. Hij geeft Bambi aan Molly, die vol verbazing toekijkt naar wat er volgt. Vervolgens zien we Tommy hij op één knie gaat voor zijn lover. Enne, she said yes! "Forever. 23/07/23💍😭", luidt de caption bij de video. Wij zijn megabenieuwd naar de bruiloft!

Te zien op tv

In de comments wordt het stel overspoeld met felicitaties en laten talloze volgers weten dat ze niet kunnen wachten op de vlog van Molly. Overigens gaan we het gezin binnenkort ook zien in een nieuw tv-programma, namelijk de Netflix-docu At Home With The Furys. De documentaire gaat over de wereldberoemde boks-familie Fury, die op de voet wordt gevolgd in hun dagelijks leven. Enne, omdat Tommy het broertje is van de welbekende bokser Tyson Fury, zijn ook hij en Molly Mae te zien in de documentaire. Exciting!

Bron: Daily mail | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • 30 August 2020. Molly-Mae Hague, Tommy Fury & Maura Higgins leaving STK London restaurant. Pictured: Molly-Mae Hague, Tommy Fury Credit: GoffPhotos.com Ref: KGC-49