Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser deelt sexy kiekje op Instagram: 'Mami is back'

Looking good!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

We kennen Gaby Blaaser natuurlijk allemaal als de knappe blondine die regelmatig sexy kiekjes van zichzelf op Instagram plaatste. Maar nu ze moeder is geworden van een kleine meid, zagen we haar steeds minder vaak voorbijkomen. Tot nu! De knappe moeder is namelijk weer helemaal terug op the gram en plaatst dan ook een sexy kiekje vanzelf, zoals we gewend zijn.

Mami is back

Een aantal weken geleden deelde Gaby op Instagram dat ze is bevallen van haar dochtertje Isabella. En hoewel we de kersverse moeder af en toe nog wel eens wat sexy kiekjes zagen delen op haar socials, bleef het na de bevalling van haar kleine spruit verdacht stil. Tot vandaag. "Mami is back", schrijft de blondine bij een sexy kiekje van zichzelf op haar Instagram-account. Looking good!

Reacties

Ook haar vrienden en volgers hebben de gewaagde kiekjes gemist en reageren massaal op de comeback van de knappe blondine. "Ow yeah 🔥 vrouw naar mijn hart ❤️ lekker doen waar jij je goed bij voelt. Je bent een super knappen vrouw/mama❤️❤️❤️❤️", schrijft een volger. "Welcome back my dear 🔥🔥", reageert iemand anders. Anderen reageren met: "Knap 😍", "🔥😍🔥" en "😍😍"

The best accident

Gaby maakte afgelopen december bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje middels een prachtige zwart-wit video op Instagram. Daarin zijn een aantal mooie beelden samen met lover Robin te zien. Ook houdt het stel daarin een paar hele kleine Nike-schoentjes vast die ze alvast hadden gekocht voor hun kleine spruit. “The best accident that ever happened to us ❤️”, luidt de caption. Het leek er dus op dat de zwangerschap niet gepland was, maar nu hun kleine meisje eindelijk bij hun is, zijn Gaby en Robin er maar wat blij mee!

Bron: Instagram @gabyblaaser | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • Gaby Blaaser bevallen van eerste kindje