Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Netflix deelt datum én eerste kiekskes van FERRY: de serie

Zet het alvast in je agenda!

Fans van Ferry Bouman opgelet! Het is alweer een tijdje geleden dat we hebben gehoord dat the one and only Ferry terugkeert op Netflix, waarbij alleen nog de vraag rustte: wanneer? Daar heeft Netflix nu ein-de-lijk gehoor aan gegeven. Enne, om de aankondiging van de startdatum van FERRY: de serie nóg leuker te maken, heeft de streamingdienst ook meteen de eerste beelden gedeeld.

FERRY: de serie

Ferry Bouman is back and better than ever! Niemand minder dan Frank Lammers kruipt terug in de huid van de iconische drugsdealer Ferry Bouman, terwijl Elise Schaap weer aan zijn zijde schittert als zijn grote liefde Danielle. Toch moeten we nog eventjes geduld hebben. FERRY: de serie staat namelijk pas op 3 november op Netflix.

In de serie zien we hoe Ferry probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt het duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden...

De allereerste kiekskes zie je hieronder:

FERRY: de serie FERRY: de serie FERRY: de serie

Bekende en nieuwe gezichten

Toch komt Ferry – naast de bekende gezichten – ook terug met een aantal nieuwe gezichten. Zo is er bijvoorbeeld eerder al bevestigd dat Monic Hendrickx in de rol van Claudia, de zus van de grote drugsbaas, gaat kruipen en dat Raymond Thiry opnieuw Ferry’s rechterhand John gaat spelen. Ook gaan we Tim Haars weer zien als Remco en komt ‘de kok’ a.k.a. de drugsverslaafde Lars – gespeeld door Yannick van de Velde – ook weer terug.

En hoewel we de sommige namen herkennen, worden er ook een aantal nieuwe namen onthuld. Zo zien we dat Tygo Gernandt ook te zien gaat zijn in de serie. Tygo gaat Ricardo spelen, een lid van de motorbende waar Ferry zaken mee doet. Wij kunnen in ieder geval nu al niet meer wachten op deze ge-wel-dige serie. Laat het maar snel november zijn!

FERRY: de serie bestaat uit acht afleveringen en zal vanaf 3 november exclusief te zien zijn op Netflix.

Bron: Netflix | Beeld: Netflix, videostill Undercover